Dimecres, maig 18, 2022

Mort d’un noi de 13 anys

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú lamenta la mort d’un noi de 13 anys aquest dimarts

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú lamenta la mort aquest dimarts al vespre d’un noi de 13 anys, per causes que encara no s’han pogut confirmar. El jove participava a una activitat del Centre Obert, a la plaça de les Neus, quan al voltant de les 18.40 h s’ha trobat malament i els responsables han avisat els serveis d’emergència, que hi han arribat ràpidament.

S’han desplaçat al lloc dels fets dues ambulàncies i un vehicle del SEM, així com efectius de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra. Els serveis sanitaris li han estat realitzant pràctiques de reanimació durant uns minuts, fins que finalment l’han traslladat amb assistència de reanimació cardiorespiratòria a l’Hospital Sant Joan de Déu. Hores més tard s’ha confirmat el seu decés.

L’alcaldessa de la ciutat, Olga Arnau, s’ha posat a disposició de la família del jove en aquests moments tan dolorosos i ha decretat dos dies de dol a partir de demà dimecres. Igualment, l’Ajuntament està preparant el suport necessari per als educadors del Centre Obert, servei de gestió municipal, així com per als companys i companyes d’activitat i del centre educatiu del noi. Demà a les 18 h tindrà lloc un minut de silenci en record del jove a la plaça de la Vila.

Noticies d'Avui

Call to action

Each element can be added and moved around within any page effortlessly. All the features you need are just one click away.

Últimes Noticies