Dimecres, maig 18, 2022

Marxa nòrdica per a gent gran

Torna el cicle de passejades de marxa nòrdica per a gent gran

Després de l’aturada obligada a causa de la pandèmia per #covid19, aquest mes de novembre es reprèn el cicle de passejades de marxa nòrdica per a gent gran, organitzades per la Diputació de Barcelona i els municipis adherits al projecte.

Les passejades tenen com a objectiu fomentar entre la gent gran la possibilitat de dur a terme una activitat física adaptada, mentre es coneixen diferents indrets naturals del territori català. L’activitat també busca afavorir les relacions interpersonals i de grup, i motivar l’aprenentatge i l’intercanvi d’experiències.

Estan totalment adaptades al col·lectiu de gent gran, són suaus i assequibles, i majoritàriament transcorren per pistes forestals i camins de muntanya.

L’alta participació de municipis adherits fa que s’hagin de distribuir per grups. En el cas de Vilanova i la Geltrú les persones que hi participin visitaran les poblacions de Balsareny (9 de novembre), Molins de Rei (15 de febrer), Vilanova i la Geltrú (9 de març) i Cardedeu (8 d’abril). Com ve sent habitual, a mitjans de maig es fa un acte de cloenda en un dels municipis, encara per determinar.

Les passejades s’inicien cap a les 10 del matí i finalitzen al voltant de les 4 de la tarda. Durant el recorregut d’entre 3 i 4 hores, els participants realitzen diverses parades. Es recomana que els participants portin calçat apropiat per caminar, protecció pel cap (gorra o barret) una petita motxilla amb aliments per a esmorzar, una cantimplora amb aigua i dos bastons (imprescindibles). 

A causa de la situació sanitària serà obligatori l’ús de mascareta dins l’autocar i quan no es pugui garantir el metre i mig de distància. I caldrà signar una declaració responsable assegurant que no s’ha patit simptomatologia compatible amb la Covid, en els últims 14 dies.

El preu de les passejades és de 5 € i les inscripcions s’han de fer de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres, a la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. (plaça de la Vila, 12, 3r pis)

Noticies d'Avui

Call to action

Each element can be added and moved around within any page effortlessly. All the features you need are just one click away.

Últimes Noticies