Dimecres, maig 18, 2022

Construcció del nou aparcament

Comencen els treballs de construcció del nou aparcament dissuasiu al costat de la ITV

Aquesta setmana començaran els treballs de construcció del nou aparcament de vehicles al costat de la instal·lació de la ITV, amb el qual es pretén millorar la mobilitat a la façana marítima i alhora afavorir l’oferta d’estacionament, principalment durant els mesos d’estiu.

L’aparcament dissuasiu, amb capacitat per a 121 vehicles, està ubicat a la ronda d’Europa, al costat de la ITV, i a una distància de 500 metres de la façana marítima. La seva construcció s’havia anunciat per aquest estiu, però finalment no ha estat fins ara quan s’han pogut iniciar els treballs, que finalitzaran aquest any 2021. D’aquesta manera el nou aparcament estarà disponible de cara a la propera campanya estival.

En paral·lel a aquestes obres, en els pròxims dies també començaran els treballs de creació d’un nou itinerari accessible des del sector de les Llunes fins a la platja del Far. Aquest nou pas és fruit d’una demanda veïnal, que reclamava la millora dels accessos a la façana marítima, a través d’un recorregut més segur per als vianants.

Noticies d'Avui

Call to action

Each element can be added and moved around within any page effortlessly. All the features you need are just one click away.

Últimes Noticies