Dijous, maig 19, 2022

Subvencions a hotels càmpings i establiments d’oci nocturn

Subvencions a hotels, càmpings i establiments d’oci nocturn per pal·liar els efectes de la Covid-19

El Ple municipal debatrà avui una convocatòria de subvencions destinades a empreses d’hoteleria, càmpings i establiments d’oci nocturn de Vilanova i la Geltrú, afectades per les mesures restrictives per contenir la propagació de la Covid-19.

La proposta inclou una subvenció equivalent al 50% de la quota en concepte d’IBI (Impost de Béns Immobles) de 2021 als hotels i càmpings, i del 100% de l’impost d’escombraries del 2020 i 2021 als establiments amb llicència d’oci nocturn.

L’objectiu dels ajuts és fer palès el compromís de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú davant la situació de tancament de determinades activitats econòmiques. La regidora d’Empresa, Conxi Martínez, explica que “els càmpings, hotels i establiments d’oci nocturn han hagut de tancar les portes durant mesos i quan s’ha permès l’obertura, ha estat molt limitada en aforament i horaris, i no han pogut rebre la clientela habitual per les limitacions per a viatjar“.

Aquesta mesura vol donar suport a la competitivitat de les empreses i el manteniment dels negocis davant la disminució dràstica de facturació pel tancament i altres mesures restrictives imposades arran de la Covid-19. L’Ajuntament hi destinarà 155.000 €, inclosos dels del Pla de Reactivació Econòmica de la ciutat.

Noticies d'Avui

Call to action

Each element can be added and moved around within any page effortlessly. All the features you need are just one click away.

Últimes Noticies