Dimecres, maig 18, 2022

La Book truck al Cap de la Vila

La Book truck s’instal·la aquest dimarts al Cap de la Vila amb llibres per reutilitzar

La furgoneta estarà al Cap de la Vila, demà dimarts, de les deu del matí a 2 del migdia, amb una àmplia oferta de llibres que es podran agafar lliurement.

Els llibres del projecte Book truck tornen al Cap de la Vila, aquest dimarts de les 10 del matí a les 2 del migdia, per a que tothom qui ho desitgi pugui triar-ne volums i emportar-se’ls.

Aquesta és una iniciativa gestionada des de la regidoria de Serveis Urbans, amb l’objectiu de minimitzar els residus, que és un dels eixos de futur en les polítiques mediambientals.

El fons que es mostra al Cap de la Vila són llibres provinents de renovacions de material de les biblioteques de Sitges i de donacions privades. Després d’haver-ne recollit una quantitat suficient, la furgoneta de la Book Truck s’instal·larà de nou en aquest cèntric punt de Sitges. Totes aquelles persones, però, que vulguin aportar els seus llibres de lectura a la Book Truck poden portar-los a la Deixalleria Municipal.

Noticies d'Avui

Call to action

Each element can be added and moved around within any page effortlessly. All the features you need are just one click away.

Últimes Noticies