Dijous, maig 19, 2022

La pel·lícula sorpresa de Sitges 2021

La premiere espanyola de ‘Dashcam’ de Rob Savage, pel·lícula sorpresa de sitges 2021

El director de la sonada ‘Host’ de 2020 torna a Sitges amb la seva tercera obra, DASHCAM, on repeteix amb una pel·lícula de terror a través de la pantalla produit per Blumhouse

Sitges desvela un dels grans secrets de programació d’aquesta 54a edició, la sessió sorpresa d’aquest diumenge 17. El director de la celebrada Host de 2020, cinta rodada durant el confinament en un exercici magistral d’economia de recursos i creació d’atmosfera terrorífica a través de la pantalla d’un ordinador, torna a Sitges per presentar el seu tercer llarg, DASHCAM, protagonitzat per la cantant Annie Hardy,  amb guió del mateix Rob Savage juntament amb Gemma Hurley i Jed Sheperd.

La pel·lícula segueix una dona que viatja a Anglaterra des d’Estats Units per fugir del confinament i així seguir filmant el seu programa en streaming, Band Car Show, quan es veu abocada a una situació terrorífica al recollir amb el seu cotxe a una dona amarada de sang. DASHCAM es va estrenar mundialment a la Midnight Madness de Toronto (TIFF) el passat mes de setembre de 2021 on va quedar en segon lloc en la votació del públic a la Millor pel·lícula de sessió de mitjanit. Alguns mitjans l’han definit com “el The Blair Witch Project de l’època d’internet”, una obra d’estil found footage rodada amb iphones durant la pandèmia i ambientada també en l’època COVID.

L’estrena espanyola de DASHCAM tindrà lloc el proper diumenge 17 d’octubre amb dues sessions, la primera a l’Auditori a les 18:30 seguida d’un Q&A amb el seu director, i la segona tindrà lloc al Retiro a les 20:30 el mateix dia. Rob Savage acudirà presencialment a Sitges per presentar la pel·lícula i respondre les preguntes dels assistents en un Q&A posterior a la projecció. 

Noticies d'Avui

Call to action

Each element can be added and moved around within any page effortlessly. All the features you need are just one click away.

Últimes Noticies