Dimecres, maig 18, 2022

Mes de la gent gran

El mes de la gent gran conclou amb una tarda musical al cinema de ribes

La cloenda del Mes de la Gent Gran s’ha celebrat aquest dijous 28 d’octubre amb una tarda musical al Cinema Ribes (Centre Parroquial) amb les actuacions del grup de playback Flor y Nata i una exhibició de grups de ball en línia de Ribes i de les Roquetes. La jornada ha servit per tancar una programació especial d’activitats adreçada al col·lectiu durant tot l’octubre.

Així, la gent gran ha estat la protagonista d’activitats culturals, esportives i de benestar que s’han dut a terme als casals de la gent gran de Ribes i les Roquetes. El programa ha ofert passejades, ball en línia, gimnàstica, dibuix i pintura, sevillanes i relaxació, així com tallers de memòria, art teràpia, risoteràpia i dansa teràpia.

Les activitats del Mes de la Gent Gran han substituït la festa del Dia de la Gent Gran, que se celebrava cada any l’1 d’octubre, que s’han deixat de fer amb motiu de la Covid-19. La programació s’ha dut a terme en entorns segurs i de confiança, respectant totes les mesures establertes per la Generalitat.Amb la nova temporada 2021-2022, els Casals de la Gent Gran del municipi fan un pas més endavant per reprendre l’activitat, interrompuda a causa de la situació actual derivada de la pandèmia del coronavirus. En els darrers mesos, des de l’Ajuntament s’han promogut activitats segures a l’aire lliure, com caminades i rutes, classes de gimnàstica de manteniment i ball en línia en espais oberts. L’objectiu és recuperar les activitats lúdiques, esportives i culturals en espais públics amb mesures de seguretat i distància, que permetin a la ciutadania retrobar-se i seguir actius.

Noticies d'Avui

Call to action

Each element can be added and moved around within any page effortlessly. All the features you need are just one click away.

Últimes Noticies