Dimecres, maig 18, 2022

Medalla per l’inspector Antonio Picón

L’inspector, cap de la policia local, Antonio Picón, rep una medalla dels Mossos d’Esquadra

Els Mossos d’Esquadra han condecorat l’inspector cap de la Policia Local de Sant Pere de Ribes, Antonio Picón Parra, amb la medalla de bronze amb distintiu blau al mèrit policial. La imposició del reconeixement ha tingut lloc en el decurs de l’acte del Dia de les Esquadres de la Regió Metropolitana Sud, celebrada dijous passat, 21 d’octubre, a Olesa de Montserrat.

La concessió de la medalla ha estat motivada per la predisposició i col·laboració amb el Cos de Mossos d’Esquadra en tot tipus d’incidents i serveis, especialment durant la pandèmia de la Covid-19, així com en la participació en grans dispositius i esdeveniments que han tingut lloc a Sant Pere de Ribes des de 2007, data del desplegament dels Mossos al Garraf.

L’inspector cap, Antonio Picón, ha manifestat sentir-se honrat de rebre aquesta distinció, que ha fet extensiva a tot el cos de la Policia Local i a la resta del Departament de Governació per la seva professionalitat, implicació i vocació de servei públic.

Una felicitació per al caporal Carlos Martínez

En el decurs de l’acte del Dia de les Esquadres s’han lliurat 183 felicitacions a membres del cos de Mossos d’Esquadra, 17 a membres d’altres cossos i forces de seguretat, 11 a membres del servei d’administració i 17 a ciutadania i empreses. El caporal de la Policia de Sant Pere de Ribes, Carlos Martínez Jiménez, ha rebut una de les felicitacions a membres dels cossos de seguretat.

En aquest acte també s’han lliurat 16 medalles a membres del cos de Mossos d’Esquadra i 4 més a persones externes del cos, una de les quals ha estat la medalla de bronze lliurada a l’inspector cap de la Policia Local de Sant Pere de Ribes.

Antonio Picón es va incorporar a l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes com a funcionari eventual el novembre de 2003 i va passar assumir el càrrec d’inspector cap el maig de 2008. Prèviament havia treballat a la Policia Local de Sitges, on havia arribat a caporal.

Noticies d'Avui

Call to action

Each element can be added and moved around within any page effortlessly. All the features you need are just one click away.

Últimes Noticies