Dimecres, maig 18, 2022

Jornades de formació

La millora de la digitalització de les empreses, objecte de 3 jornades de formació en línia

El Servei de Promoció Econòmica ha programat un cicle de jornades de formació en línia per a la millora de la digitalització de les empreses adreçat a empreses i comerços locals de Sant Pere de Ribes els dies 4, 11 i 18 de novembre, de 14h a 16h. La informació sobre les jornades, que s’oferiran a través de l’aplicació Google Meet, es pot trobar a la web municipal. Les inscripcions s’han de fer en aquest enllaç fins al 3 de novembre. Les places són limitades.

Les jornades s’obriran el 4 de novembre amb la sessió Quina és la millor xarxa social per a promocionar el meu negoci?, a càrrec de l’especialista en màrqueting i comunicació digital Marisol Garcia Llerena. En aquesta sessió s’identificaran les principals xarxes socials per a les empreses i els diferents tipus de relacions professionals a través d’Internet; es parlarà de la importància de crear una marca que possibiliti i fomenti les relacions socials entre empreses; es descobriran els diferents mecanismes de màrqueting que es poden utilitzar per potenciar les relacions comercials, i es donaran a conèixer les eines web 2.0 que permeten realitzar una campanya de màrqueting en línia.

L’especialista en màrqueting i comunicació digital Marisol Garcia Llerena també oferirà la segona de les sessions, L’Instagram com a eina de promoció directa, el dia 11 de novembre. L’especialista en fiscalització i empresa Sergi Pujol clourà les jornades, el dia 18 de novembre, amb una sessió sobre fiscalitat de les subvencions d’empreses i altres incentius.

Les tres sessions inclouen la presentació del Servei Reempresa, sota el títol Per què obrir un negoci nou, si podem aprofitar un que ja funciona?, a càrrec de Yolanda Vallés, de Node Garraf.

Noticies d'Avui

Call to action

Each element can be added and moved around within any page effortlessly. All the features you need are just one click away.

Últimes Noticies