Dimecres, maig 18, 2022

El Sindic de greuges a Ribes

El síndic de greuges atendrà a la ciutadania de sant pere de ribes el 25 de novembre

L’equip del Síndic de Greuges de Catalunya visita Sant Pere de Ribes el dijous 25 de novembre per atendre de primera mà els veïns i veïnes que vulguin fer consultes o presentar queixes sobre actuacions de les empreses prestatàries de serveis d’interès general (llum, aigua, gas, etcètera) o d’altres relacionades amb diferents organismes de l’administració pública. Amb motiu de la crisi de la Covid-19, l’any passat l’atenció es va haver d’oferir telemàticament i amb cita prèvia per seguir els protocols sanitaris establerts en aquell moment. Aquest any, el Síndic torna a tendre de manera regular i presencial els requeriments de la ciutadania de Ribes i les Roquetes.

En aquesta ocasió, les visites es faran de manera personalitzada durant el matí, de 9 a 14 hores al Centre Cultural El Local de Ribes. Totes aquelles persones que hi estiguin interessades cal que concertin prèviament l’entrevista, trucant al telèfon gratuït 900 124 124 o enviant un correu electrònic a l’adreça sindic@sindic.cat.

El Síndic de Greuges és un òrgan que actua com a defensor dels ciutadans i ciutadanes i vetlla pel bon funcionament de les administracions públiques de forma políticament independent i amb objectivitat, supervisant i col·laborant amb l’Administració catalana amb l’objectiu de donar suport i millorar el seu funcionament.

Noticies d'Avui

Call to action

Each element can be added and moved around within any page effortlessly. All the features you need are just one click away.

Últimes Noticies