Dimecres, maig 18, 2022

Donació de Sang a les Roquetes

El banc de sang i teixits porta la campanya de donació de sang a les roquetes

La unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits acollirà la nova campanya de donació de sang el pròxim dimarts, 16 de novembre, de 10h a 14h i de 17h a 21h a la plaça Llobregat de les Roquetes. Totes aquelles persones que estiguin interessades a donar sang han de reservar hora a la web del Banc de Sang i Teixits: https://donarsang.gencat.cat/es/quiero-donar/cita/recogida/poblacion/6507/sant-pere-de-ribes/16-11-2021/ .

El Banc de Sang i Teixits fa una crida a donar sang davant l’augment d’activitat als hospitals. En aquest últim mes, la transfusió ha augmentat un 30% respecte al 2020. Aquest any, més de 36.000 pacients han necessitat més de 120.000 bosses de sang.

L’entitat recorda la importància de donar sang abans que s’acabi l’any, ja que és important disposar de reserves de sang setmanes abans de les vacances de Nadal. Avui, hi ha sang per als pròxims 7 dies, quan el nivell òptim és de 10 dies. Per aquest motiu, el Banc de Sang i Teixits ha organitzat una campanya de donació a tot Catalunya amb l’objectiu d’aconseguir més reserves i recordar que la donació de sang és imprescindible durant tot l’any.

Noticies d'Avui

Call to action

Each element can be added and moved around within any page effortlessly. All the features you need are just one click away.

Últimes Noticies