Dijous, maig 19, 2022

Arranjament a Can Lloses

S’inicia l’arranjament de diversos camins a can lloses

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes està portant a terme l’arranjament de diversos camins de l’entorn de la urbanització Can Lloses. Les obres han començat el dimarts, dia 3 de novembre, i es preveu que tinguin una durada de 12 setmanes. L’actuació, amb un cost aproximat de 48.162€, s’ha executat per part de l’empresa adjudicatària, ROCA GÓMEZ S.L.

Aquesta intervenció, inclosa dins del projecte adequació de camins i vials municipals, consisteixen en la reparació de diversos trams de calçada, la pavimentació de vials, i també la millora d’accés a parcel·les per millorar la comunicació i accés a urbanitzacions del municipi com és el cas de Can Lloses.

Les feines es desenvoluparan al camí del Vinyar, carrer de Jafre, avinguda d’Olesa de Bonesvalls, camí de Marcer de la Penya, carrer de Montalegre, cruïlla entre el carrer de les Gavarres i el carrer de Montpeo i la cruïlla del carrer Ferret i carrer de Santa Fe. Quan el desenvolupament dels treballs requereixi el tall puntual d’algun tram de carrer, s’informarà degudament als/les veïns/es amb una anticipació mínima de 48h.

Com a conseqüència de la pavimentació amb formigó d’un tram del camí del Vinyar, entre els dies 3 i 6 de novembre de 8.00h a 14.00h, es produirà un tall total de la circulació de vehicles al tram de circulació afectat. L’Ajuntament recorda que és important respectar els talls de circulació indicats, ja que el pas d’un vehicle abans de l’enduriment del formigó malmetria el paviment.

Per qualsevol incidència o problema podeu posar-vos en contacte amb els serveis administratius i tècnics a través del tel 93 896 73 00, del correu electrònic serveis@santperederibes.cat o de la seu electrònica, a través de l’enllaç https://seuelectronica.santperederibes.cat/seuelectronica a l’apartat de Tràmits online/ Queixes, suggeriments i propostes.

Noticies d'Avui

Call to action

Each element can be added and moved around within any page effortlessly. All the features you need are just one click away.

Últimes Noticies