Dijous, maig 19, 2022

Substitució la coberta del Pavelló Esportiu de Pins Vens

L’Ajuntament de Sitges substitueix la coberta i el paviment de la pista 2 del Pavelló esportiu de Pins Vens

Els treballs de millora d’aquest equipament esportiu també inclouen la pintura de l’estructura del pavelló i duraran fins a mitjans de desembre.

L’Ajuntament de Sitges està fent obres de millora substancials a la pista 2 del pavelló poliesportiu Pins Vens: la substitució de la coberta i del paviment d’aquest equipament, a més de la pintura d’aquest espai. La primera actuació és pintar l’estructura del pavelló, que va començar el 7 de setembre i està previst que finalitzi el 5 de novembre. Un cop acabada aquesta actuació i segons la previsió inicial, el 8 de novembre començarà la substitució de la coberta, unes obres necessàries ja que abans era una coberta de xapa i ara serà aïllant del soroll i també aïllant tèrmic de la calor o del fred. Aquests treballs es preveu que finalitzin el 19 de novembre. La substitució de la coberta i la pintura de l’estructura tenen un import de 300.411,71 €.

La darrera actuació en aquest equipament serà la substitució del paviment, que té un cost de 193.670,80 €. Aquesta operació està previst que comenci el 22 de novembre i que finalitzi a mitjans del mes de desembre, abans de Nadal.

El regidor d’Esports, Jaume Monasterio, assegura que “l’esport és fonamental per l’actual equip de govern i crec que aquestes actuacions defensen aquesta línia, tot i que encara queda molt per fer pel que fa a inversions en instal·lacions esportives. L’Ajuntament de Sitges vol que les esportistes i els esportistes de les entitats que s’entrenen al pavelló de Pins Vens puguin gaudir al 100% d’aquest equipament esportiu”.

Aquesta actuació forma part de les accions de millora de les principals instal·lacions esportives municipals.

Noticies d'Avui

Call to action

Each element can be added and moved around within any page effortlessly. All the features you need are just one click away.

Últimes Noticies